Lütfen bekleyin..


Tenis turnuvasına 65 sporcu katıldı

17 Mayıs 2016, 16:22 - Okunma: 1335

2016 yılı Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Türkiye Tenis Federasyonu ile Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Tenis Turnuvası Genç Erkekler, Çift Erkekler, Genç Kızlar, Büyük Erkekler ve Büyük Bayanlar olmak üzere 5 kategoride oynan final maçları ile sona erdi.

TPAO içinde bulunan Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) kortlarında oynanan final maçlarına toplamda 65 sporcu yarıştı. Müsabakalarda dereceye giren sporculara ödüllerini Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdür Vekili Halil Çöl, Spor Şube Müdür Vekili Burak Eren ve tenis il temsilcisi Osman Dursun takdim etti. Konuyla ilgili olarak Spor Şube Müdür Vekilimiz Burak Eren: “Turnuvanın diğer güzel yanı ise eşler ve çocuklarında katılımı ile Spor Genel Müdürlüğümüzün faaliyete geçirdiği ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerinin yürütücülüğünü yaptığı Ailemle Spor Yapıyorum projesi kapsamında ailelerin birlikte spor yapabilmeleri olmuştur.” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
BATMANLI JUDOCULAR TÜRKİYE FİNALLERİNDE
SPOR KULÜPLERİNE MALZEME DESTEĞİ
Liglerin başlama tarihi açıklandı!
Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecekler
Potanın Şampiyonları Belli Oldu
ŞAMPİYONLAR LİGİ GİBİ LİSE FİNALİ




bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=