Lütfen bekleyin..


TÜMSİAD saldırıyı kınadı

29 Haziran 2016, 18:06 - Okunma: 985

TÜMSİAD Batman Şube Başkanı Nezir Yeşilyurt, İstanbul Atatürk havalimanında gerçekleşen bombalı saldırıyla bir açıklama yaparak saldırıyı kınadı.

TÜMSİAD Batman Şube Başkanı Nezir Yeşilyurt yaptığı açıklamada, “İstanbul Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen ve vatandaşlarımızı hedef alan terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Türkiye’nin birlik ve beraberliğine zarar vermek isteyenler, suçsuz vatandaşlarımızı hedef alarak kötü emellerine devam etmektedir. En güzel cevabı; mübarek Ramazan ayında birlik ve beraberliğimizi koruyup, birbirimize her zamankinden daha fazla kenetlenerek vereceğiz. Türkiye büyük ve güçlü bir ülkedir ve bu hainleri dün olduğu gibi bugün de en ağır şekilde cezalandırılacaktır. Unutulmasın ki Türkiye, korkuyla yoğrulmaya çalışılan bir ülke olmadı, olmayacak. Bizim hamurumuzda cesaret var, kardeşlik var, birlik var, beraberlik var. Birlik ve beraberliğimizle daha da güçleneceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu elim saldırıda, yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, tüm yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz. Hepimizin başı sağ olsun” ifadelerinde bulundu. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Kozluk'un Alıçlı köyünde yaşayan görme engelli Ayetullah Nas'ın köy..
Yeşil dönüşümle KOBİ'ler destekleniyor
Ramanlı: Yerel seçimde ittifak başarı getirir
DEM’DE ADAYLIK İÇİN REKOR BAŞVURU
HAYALET AĞ TEMİZLİĞİ YAPILDI
ÖDEMELER HESAPLARA YATMAYA BAŞLADI




bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=