Lütfen bekleyin..


"Gençlerimizi Spora Yönlendirmeliyiz"

05 Aralık 2016, 20:17 - Okunma: 1143

Vali Ahmet Deniz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen karate ve judo kurslarına katılan sporcuları ziyaret ederek, gençlere spor kültürünün kazandırılması için kursların önemli olduğunu vurguladı.

Ziyaret sırasında Vali Deniz'e İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Halil Çöl eşlik etti. Atatürk Kapalı Spor Salonunda kurs gören sporcuları ziyaret eden Vali Deniz, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Sporcularla bir süre sohbet eden Vali Deniz, gençlerimize yönelik düzenlenen bu tür kursları çok önemsediğini belirterek, bu kurslar sayesinde gençlerimiz ilimizi ulusal ve uluslararası müsabakalarda temsil ederek, ilimizin tanıtımına önemli katkı sağladıklarını ifade etti. Ziyaretin sonunda Vali Deniz, sporcuları  tebrik ederek, başarılar diledi. Sporcular Vali Deniz'e ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti belirterek, spora verdikleri desteklerden dolayı kedilerine teşekkür ettiler.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
BATMANLI JUDOCULAR TÜRKİYE FİNALLERİNDE
SPOR KULÜPLERİNE MALZEME DESTEĞİ
Liglerin başlama tarihi açıklandı!
Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecekler
Potanın Şampiyonları Belli Oldu
ŞAMPİYONLAR LİGİ GİBİ LİSE FİNALİ




bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=