Lütfen bekleyin..


Kozluk Kaymakamlığına saldırı düzenleyen 4 kişi yakalandı

23 Şubat 2017, 17:31 - Okunma: 1025

Batman Valiliği, Kozluk İlçe Kaymakamlığı'na yapılan saldırı olayının saldırı olayının failleri olduğu belirtilen 4 kişinin yakalandığını açıkladı.

Batman Valiliği yaptığı açıklamada, Kozluk İlçe Kaymakamlığına 24 Temmuz 2016’da yapılan ve bir polis ile bir mahalle bekçisinin yaralandığı bombalı saldırı olayının failleri olduğu belirtilen 4 kişinin yakalandığını bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, “Kozluk Cumhuriyet Başsavcılığınca, Kozluk Kaymakamlık ve Adliye binasına 24 Temmuz 2015 tarihinde yapılan bombalı saldırı sonucu bir polis memuru ve bir mahalle bekçisinin yaralanması olayı ile ilgili olarak tespit edilen şüphelilerin yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesi amacıyla yürütülen soruşturma kapsamında; Kozluk merkez ve Kocaeli ilinde 5 ayrı adrese 23 Şubat 2017 günü saat 06.00’da eş zamanlı yapılan operasyonda 4 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.” denildi.

Açıklamada, şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda; bir adet av tüfeği, 44 adet av tüfeği fişeği, 2 adet cep telefonu, 2 adet sim kart, 11 adet CD, bir  adet hafıza kartı, bir adet tablet, bir adet flaş bellek ve çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildiği ifade edildi.

Açıklamada ayrıca ele geçirilen malzeme ve dokümanların Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile muhafaza altına alındığı kaydedildi. |ilkha

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Kozluk'un Alıçlı köyünde yaşayan görme engelli Ayetullah Nas'ın köy..
Yeşil dönüşümle KOBİ'ler destekleniyor
Ramanlı: Yerel seçimde ittifak başarı getirir
DEM’DE ADAYLIK İÇİN REKOR BAŞVURU
HAYALET AĞ TEMİZLİĞİ YAPILDI
ÖDEMELER HESAPLARA YATMAYA BAŞLADI




bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=