Lütfen bekleyin..


Otobüslerde ücretsiz ‘Wİ-Fİ’

23 Şubat 2017, 17:40 - Okunma: 2785

Batman Belediyesi tarafından araç filosuna eklenen 26 adet halk otobüsü kent merkezinde halka tanıtıldı. Yeni alınan otobüsler şehirlerarası otobüs terminalinden konvoy şeklinde kent merkezinde şehir turu attı.

Batman Belediyesi tarafından 8 milyon liraya alınan 2'si engelli 26 şehir içi otobüsü dualarla hizmete başladı. Daha önce 48 otobüs ile şehir içi ulaşımının sağlandığı Batman’da, hizmete sunulan 26 otobüs sayısı 74'e yükseltilerek günlük taşıma sayısı da 24 binden 33 bin kişiye çıkartıldı. Otobüsler Batman Şehirlerarası Otogarında düzenlenen törenle yapılan konuşmaların ardından Batman İl Müftü Yardımcısı Ahmet Duran’ın yaptığı dualarla halkın hizmetine sunuldu.
ÜCRETSİZ İNTERNET SUNULACAK
Yolculara ücretsiz internet imkanının da sunulacağı yeni otobüslerle birlikte kentte aylık 1 milyon yolcu taşınacak. Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, burada yaptığı konuşmada: "Bu bölgenin insanı yıllardır çok sıkıntı çekti. Artık istiyoruz ki bizim insanımız, bizim çocuklarımız gelecek dönemde kanla, sıkıntıyla, ızdırapla kötü şartlarda yaşamasın. Her şeyin en iyisini yaşasın. Yaşamın bütün alanında hep kalite ile muhatap olsunlar." dedi.
Yeni otobüslerle kentin ulaşım sorununun önemli ölçüde sona ermiş olacağını belirten Aksoy, insan odaklı hizmet vermeye çalıştıklarını söyledi. "Bizim insanımız her şeyin en iyisine layık." diyen Aksoy: "Niçin başka kentlerde, Avrupa'da ve dünyanın başka yerlerinde ki gibi insanlar yüksek belediyecilik standartlarıyla yaşamlarını sürmesinler? Niçin daha temiz, daha konforlu koşullarda gidip gelmesinler, daha güzel parkları olan, güzel yolları olan, çocukların rahatlıkla dolaştığı bir yerde yaşamasın? İşte bu anlayışla belediyenin tüm olanaklarını başka muzur işlere değil, ancak halkımızın mutluluğuna onun yaşamını daha kaliteli hale getirmeye, ona daha çok hizmet vermeye ayırıyoruz." ifadelerini kullandı.
OTOBÜSLER GİZLİ GÖREVLİLERCE DENETLENECEK
Vatandaşların sorunsuz ulaşımının sağlanması için yeni bir uygulamayı da hayata geçirdiklerini anlatan Aksoy, bundan sonra otobüs şoförlerinin gizli görevlilerce denetleneceğini kaydetti. Aksoy, kurallara uyan şoförlerin ödüllendirileceğini uymayanların ise cezalandırılacaklarını belirtti. |Haber Merkezi

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
nadide
2611 gün önce
otobüslerle ilgili bir problemimiz var bölge hastanesi durağında çok bekletiyorlar zaman zaman 12 dakika beklediğimiz oluyor.
gülfidan
2611 gün önce
şoförlerle ilgili bir anket yapın bizde ona göre oy verelim kimisi çok mütavazi kimisi çekilmeyecek kadar huysuz.resimleride olsun anca öyle tanırız
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Kozluk'un Alıçlı köyünde yaşayan görme engelli Ayetullah Nas'ın köy..
Yeşil dönüşümle KOBİ'ler destekleniyor
Ramanlı: Yerel seçimde ittifak başarı getirir
DEM’DE ADAYLIK İÇİN REKOR BAŞVURU
HAYALET AĞ TEMİZLİĞİ YAPILDI
ÖDEMELER HESAPLARA YATMAYA BAŞLADI




bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=