Lütfen bekleyin..


Tempo’dan, Batman’da 600 Kişiye İstihdam ve Kariyer imkanı

10 Temmuz 2014, 17:36 - Okunma: 4342

Afyon, Urfa ve İstanbul lokasyonlarında 1500’e yakın kişiye sağladığı istihdamla Türkiye’nin en kapsamlı hizmet veren çağrı merkezlerinden biri olan Tempo Çağrı Merkezi, Batman’da yeni kurulacak ofisinde yıl sonuna kadar yaklaşık 600 kişiye iş imkanı sunuyor.

Tempo Çağrı Merkezi Afyon, Urfa ve İstanbul’dan sonra Batman’da Ağustos ayında yeni ofisini hizmete açıyor. Batman’daki Çağrı Merkezi’nde yıl sonuna kadar 600 kişiye istihdam ve kariyer imkanı sağlayan Tempo Çağrı Merkezi Genel Müdürü Cemal Akar, “Teşvik Sistemi içinde yer alan 6. Bölge’de yer alan Batman’a 4.5 milyon TL’lik yatırım yapacağız. 6. Bölge şu andaki yatırım teşvik yapısı içerisinde istihdamı teşvik eden tek bölge. Dolayısıyla son 1-2 yıldır buraya yatırımlarımızı kaydırdık” dedi.
Çağrı merkezi sektörü geçtiğimiz yıl yüzde 6-7 büyürken yüzde 40 büyüyen Tempo’nun Batman’da yer almasından büyük mutluluk duyduklarını belirten Cemal Akar, “Batman’ın gelir düzeyine göre eğitim seviyesi daha yüksek. Ayrıca tarımla uğraşan illerde yaz aylarında çalışan sirkülasyonu çok oluyor. Bunun Batman’da olmayacağını düşünüyoruz” dedi.

1 YILDA YÖNETİCİ OLMA FIRSATI

Batman’da İşe alınacak Müşteri Temsilcileri Tempo İnsan Kaynaklarının uyguladığı kariyer programına katılma imkanı bulacak. Bu programa göre bir Müşteri Temsilcisi Tempo’da çalışmaya başladıktan sonra belirlenen kariyer programı adımlarının hepsini başarıyla tamamlaması halinde 1 yılın sonunda Takım Lideri, 2 yılın sonunda Supervisor ve yaklaşık 5 yıl gibi bir sürede Birim Yöneticiliği’ne terfi edebilme fırsatına sahip olacak. | Haber Merkezi

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
gulo
3245 gün önce
Buraya ulasabilecegimiz bi adres veya tlf numarasi yokmi
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
6 aylık enflasyon oranları ve yeni emeklilik düzenlemesiyle, yeni yılda en ..
Bakan Göktaş Açıkladı! Aylıklar Hesaplara Yattı
Bayram öncesi ödemeler başladı
BAKAN Göktaş açıkladı! Paralar hesaplara yattı
Altın rekor üstüne rekor kırıyor
TPAO’YA 126 İŞÇİ ALINILACAK




bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=