Lütfen bekleyin..


Rojava İçin Toplanan Yardımlar Suruç’a gönderilecek

22 Temmuz 2014, 16:39 - Okunma: 927

Siirt il, ilçe ve beledilerine bağlı köylerden toplanan yaklaşık 200 ton gıda maddesi 3 TIR ile Urfa’nın Suruç ilçesinde bulunan ana yardım toplama merkezine gönderildi.

Siirt Belediyesi öncülüğünde, Siirt genelinde “Rojava halkların onurudur, onuruna sahip çık” şiarıyla başlatılan Rojava için destek kampanyası devam ederken, Siirt il, ilçe ve beledilerine bağlı köylerden toplanan yaklaşık 200 ton gıda maddesi 3 TIR ile Urfa’nın Suruç ilçesinde  bulunan ana yardım toplama merkezine gönderildi. Siirt Belediyesi öncülüğünde, Siirt genelinde Rojava halkların onurudur, onuruna sahip çık şiarıyla başlatılan HDP ilçe ve belde belediyelerinin yanı sıra kentte bulunan 50 STK tarafından aktif destek verilen Rojava için destek kampanyası aralıksız devam ederken, merkezin yanı sıra ilçe ve beldelere bağlı köylerde toplanan yardımlar bu akşam iftardan sonra TIR’lara yüklenilerek Urfa’nın Suruç ilçesinde bulunan  âna yardım toplama merkezine gönderilecek. Siirt belediyesi tarafından kent genelinde başlatılan kampanya çerçevesinde kampanyanın ilk 5’inci gününde, buğday, şeker,  pirinç, bulgur, yağ, mercimek, fasulye, çocuk bezi ve çocuk mamasından oluşan yaklaşık 200 ton temel gıda ve temel ihtiyaç maddesi toplandı. Burada yardımların yollanmasında kampanyanın devam edeceği bu nedenle yurttaşlar kampanyaya destek vermeye devam vermeleri çağrında bulunuldu. | Haber Merkezi

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Kozluk'un Alıçlı köyünde yaşayan görme engelli Ayetullah Nas'ın köy..
Yeşil dönüşümle KOBİ'ler destekleniyor
Ramanlı: Yerel seçimde ittifak başarı getirir
DEM’DE ADAYLIK İÇİN REKOR BAŞVURU
HAYALET AĞ TEMİZLİĞİ YAPILDI
ÖDEMELER HESAPLARA YATMAYA BAŞLADI




bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=