Lütfen bekleyin..


Onkoloji uzmanı atandı

16 Eylül 2014, 18:43 - Okunma: 1280

Batman Bölge Devlet Hastanesi Onkoloji Servisi’nde geçtiğimiz Mayıs ayında zorunlu hizmet süresini doldurduktan sonra Batman’dan ayrılan ve yaklaşık 4 aydır Onkoloji Servisine beklenen Onkoloji Uzman ataması gerçekleşti.

Bölge Devlet Hastanesi’nde yaklaşık 4 aydan bu yana Onkoloji Servisi’nde onkolog bulunmadığı için kanser hastalarının tedavileri ile ilgilenen İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ramazan Doyuran, kanser hastalarının beklediği onkolog ataması haberinin müjdesini verdi. Kısa süre önce ataması gerçekleşen ve Batman’a gelmek için hazırlanan onkolog hakkında bilgi veren Uzman Dr. Ramazan Doyuran: “Hastanemizin Onkoloji Servisine 4 aydan bu yana beklenen onkolog ataması gerçekleşti. Çekirdek Kadro Yönetim Sistemine (ÇKYS) ismi henüz girmeyen Onkolog Ayşe Demirci’nin isminin ÇKYS’ye düşmesi durumunda iki hafta içerisinde göreve başlaması bekleniyor” dedi.

ONKOLOG OLMADIĞI İÇİN İZNE AYRILMADIM

Mayıs ayından bu yana Onkoloji Servisi’nde onkolog bulunmadığı için yıllık iznini bile kullanamadığını belirten İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ramazan Doyuran: “Onkoloji Servisine gelen hastaların mağduriyet yaşamaması için bu yıl senelik iznimi bile kullanmadım. İnşallah kısa süre sonra Tıbbi Onkoloğumuz hasta kabule başlayacaktır ve kanser tedavisi gören vatandaşlarımızın da mağduriyetleri giderilecektir” ifadelerinde bulundu. | Hüseyin Sakar

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Kozluk'un Alıçlı köyünde yaşayan görme engelli Ayetullah Nas'ın köy..
Yeşil dönüşümle KOBİ'ler destekleniyor
Ramanlı: Yerel seçimde ittifak başarı getirir
DEM’DE ADAYLIK İÇİN REKOR BAŞVURU
HAYALET AĞ TEMİZLİĞİ YAPILDI
ÖDEMELER HESAPLARA YATMAYA BAŞLADI




bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=