Lütfen bekleyin..


Orhan Kapucu: Üzüntü duyuyoruz…!

20 Kasım 2014, 17:11 - Okunma: 3242

Başta Fenerbahçe Futbol Kulübü olmak üzere ülkenin bir çok güzide kulübünde gerek futbolcu olarak gerekse teknik adam olarak şehrimizi temsil eden Orhan Kapucu'ya Petrolspor'u sorduk..!

Adeta bir dokun bin ah işittik desek yeridir sanırım..! Petrolspor bunca imkana ve desteğe rağmen neden bir türlü istenilen başarıyı yakalayamıyor sorumuza Orhan Kapucu: “Gelinen noktayı net görebilmek için öncelikle yıllardır yürütülen hatalı transfer politikasına bakmak yeterli olacaktır” dedi.

“Gerek teknik heyet gerekse futbolcu transferlerinde alınan olumsuz neticelerin kulübü bu hale getirdiği gibi, kulübümüzün daha da geri gidebileceği endişesini taşıdığımı açıkça ifade etmek isterim” diyen Kapucu: “Son yıllara bakıldığında takımımızın kendi alt yapılarından yeterince futbolcu çıkaramadığına tanık oluyoruz. Oradan sıyrılıp A takımda oynayabilecek  düzeye geldiğinde ise çocuklarımıza kendilerini kanıtlayacak ve geliştirecek zaman tanınmıyor ne yazık ki..!” dedi. Bu durumda yapılması gerekenleri ise deneyimli teknik adam Orhan Kapucu'nun yanıtı ise şu şekilde oldu: “Dış transfer mutlaka yapılmalıdır. Ama takımda en az 6-7 oyuncu Batmanlılardan oluşturulması gerekmektedir. İskelet kadro olgusu belirlenen bu 6-7 isimden oluşturulmalıdır. Bunu gerçekleştirdikten sonra ise ihtiyaca göre transferler elbette yapılabilir”

Bunun yanında ise teknik heyet tercihinde bulunurken ahbap çavuş ilişkisinden kulübümüze halel gelmemesi için mutlaka kaçınılması gerektiğini belirten Kapucu: “Taraftarlarında onay ve destek verdiği yerli veya yabancı bir teknik direktör getirilebilir. Ama bunun aksine kendi öz değerlerine sahip çıkmayan ve gerekli şansı vermeyen ve taraftarlarıyla barışık olmayan hangi kulüp olursa olsun başarıya ulaşması oldukça güç olacaktır. İstikrarlı transfer politikası ve Yönetim+Taraftar+Takım ve Teknik Heyet'in bütünleşmesi durumunda başarı mutlaka ortaya çıkacaktır” ifadelerinde bulundu. | Savaş Özalp

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
BATMANLI JUDOCULAR TÜRKİYE FİNALLERİNDE
SPOR KULÜPLERİNE MALZEME DESTEĞİ
Liglerin başlama tarihi açıklandı!
Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecekler
Potanın Şampiyonları Belli Oldu
ŞAMPİYONLAR LİGİ GİBİ LİSE FİNALİ




bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=