Lütfen bekleyin..


Mescit haberine Pamukçu’dan açıklama geldi

27 Kasım 2014, 17:44 - Okunma: 989

“Hastane mescidi teknik çalışma yerine çevrildi” başlıklı haberiyle ilgili bilgi Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Mehmet Hakan Pamukçu’dan yazılı açıklama geldi.

Açıklama aynen şöyle: “Kozluk (Hazo) İlçe Devlet Hastanesinde bulunan bay ve bayan mescitlerinin hastane yönetimi tarafından teknik çalışma odaları olarak kullanılmaya başlandığı, vatandaşın abdest alma konusunda sıkıntının yaşandığı ve namaz kılan vatandaşların mağdur edildiği” yazılmaktadır. Ancak, Kozluk Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Sedik Aydın’ın vermiş olduğu bilgiler dahilinde ve yapmış olduğumuz incelemeler neticesinde, Kozluk Devlet Hastanemizde, yazımız ekinde sunmuş olduğumuz fotoğraflardan da anlaşılacağı gibi, mescidin mevcut olduğu, abdest alma konusunda lavabolarda bir sıkıntının yaşanmadığı ve bu konuya gerekli hassasiyetin gösterildiği görülmüştür” | Haber Merkezi

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Kozluk'un Alıçlı köyünde yaşayan görme engelli Ayetullah Nas'ın köy..
Yeşil dönüşümle KOBİ'ler destekleniyor
Ramanlı: Yerel seçimde ittifak başarı getirir
DEM’DE ADAYLIK İÇİN REKOR BAŞVURU
HAYALET AĞ TEMİZLİĞİ YAPILDI
ÖDEMELER HESAPLARA YATMAYA BAŞLADI




bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=