Lütfen bekleyin..


Kadınlar Antalya ve ilçelerini gezdi

26 Nisan 2015, 17:14 - Okunma: 810

Batman Gönüllüler Derneği tarafından yürütülmekte olan 'Kadına şiddette erkeklerin bilinçlendirilmesi ve kadının sosyal hayata kazandırılması' projesi kapsamında Antalya ve ilçelerini gezen 70 kadın eşleriyle beraber 3 gece 4 gün boyunca dolasıya eğlendi.

Uçakla Batman’dan Antalya’ya giden kadınlar, rehber eşliğinde tarihi Kaleiçi, Karaalioğlu Parkı, Perge Antik kenti, Manavgat ve Kurşunlu şelaleleri, Alanya ve Side ilçelerini gezdi. Side'de antik tiyatroyu ve Side Çarşısı'nı gezen kadınlar daha sonra Alanya ilçesine geçti. Burada da Süleyman Şah Camisi ve Kültürevi'ni gezen kadınlar daha sonra seyir tepesi ve meyve bahçelerini gezdi. Batman Gönüllüleri Derneği Başkanı Şükran Doğu, gezinin kadınlar için farklı olduğunu geziye katılan çoğu kadının ilk defa Antalya gibi tatil bölgesini gezme imkanı bulduklarını ifade ederek, "Kadınlarımız için çok farklı bir gezi oldu. Çoğu ilk kez Antalya’yı ve ilçelerini görme imkanı buldu" dedi. İlk defa Antalya’ya geldiklerini ifade eden kadınlar ise seyahatten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Batman Gönüllüleri Derneği Başkanı Şükran Doğu ve tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. | Durcan Obut

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Kozluk'un Alıçlı köyünde yaşayan görme engelli Ayetullah Nas'ın köy..
Yeşil dönüşümle KOBİ'ler destekleniyor
Ramanlı: Yerel seçimde ittifak başarı getirir
DEM’DE ADAYLIK İÇİN REKOR BAŞVURU
HAYALET AĞ TEMİZLİĞİ YAPILDI
ÖDEMELER HESAPLARA YATMAYA BAŞLADI




bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=