Lütfen bekleyin..


Öğrencilerden ‘TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’ Şenliği

06 Mayıs 2015, 16:52 - Okunma: 2932

Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi ‘TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’ şenliği düzenledi. M. Akif Ersoy Anadolu Lisesinde gerçekleşen ‘TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’ şenliğine Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zübeyir Yılmaz, Şube Müdürü Abdulvahap Hınç, bazı okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Bilim Şenliğinde öğrenciler projelerini sergilediler.  250 öğrencinin hazırladığı 100’e yakın eserin sergilendiği şenliği öğrenciler ve öğretmenler gezdi.  Ayrıca şenliğe TEOG’da başarılı olan 300 öğrenci davet edildi. Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Okul Müdürü Osman Veysel Özdaş ‘TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’ şenliği ile öğrencilerin projelerini sergilemeleri, kendilerine olan öz güvenlerini artırmaları ve gelecekte bilimsel anlamdaki çalışmalarda bulunmaları için teşvik edici olması hedeflendiğine dikkat çekti. Öğrencilerin projelerinin sergilendiği stantları tek tek gezen Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zübeyir Yılmaz ve Şube Müdürü Abdulvahap Hınç öğrencilerden projeleri ile ilgili bilgi aldılar. | Durcan Obut

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM-KÜLTÜR- SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
BATMANLI SANATÇIDAN SİS ŞÖLENİ
Diyarbakır'ı Astronot tanıtacak
Batmanlı fotoğrafçı Mardin’den ödülle döndü
Kurtaran öğretmenlerle buluştu
Mahallelerde Sinema etkinliği başladı
‘ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİĞE SON VERİLMEMELİ’




bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=