Lütfen bekleyin..


TP ailesi futbol maçında bir aradaydı

12 Haziran 2015, 16:16 - Okunma: 1573

Batman'a koordinasyon kurulu toplantısı için gelen TP Genel müdürü Besim Şişman Ankara ve Batman'da görev yapan TP tesislerinde Ankara ve Batman TP karması arasında oynanan karşılaşma adeta kıran kırana geçti.

Ankara karması Batman karmasını 5-3 'lük skor ile yenerek sahadan galibiyet ile ayrıldı. Özellikle TP genel müdürü Besim Şişman attığı birbirinden güzel goller ile Ankara karmasını galip gelmesinde büyük pay sahibi oldu. Karşılaşmada Batman karmasından Hayrettin oynadığı güzel futbol ile sahada adeta göz kamaştırdı. Karşılaşmanın 2. devresinde Ankara karmasının başarılı futbolcusu Okan'ın sakatlanıp oyunu terk etmesi Ankara takımını zora soktu.TP Bölge müdürü Gökhan Akın'ında forma giydiği karşılaşmada TP ailesi birlik beraberlik içinde olması takdire şayan bir olaydı. Karşılaşmadan sonra Ankara takımının kulüp başkanı sayın Ahmet Adanır her iki takımı ağırlayarak iki takımada jest yaptı. | Haber Merkezi

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
BATMANLI JUDOCULAR TÜRKİYE FİNALLERİNDE
SPOR KULÜPLERİNE MALZEME DESTEĞİ
Liglerin başlama tarihi açıklandı!
Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecekler
Potanın Şampiyonları Belli Oldu
ŞAMPİYONLAR LİGİ GİBİ LİSE FİNALİ




bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=