Lütfen bekleyin..


Batman’dan Dünya Şampiyonasına

29 Eylül 2015, 15:49 - Okunma: 1387

Bolu Göynükte gerçekleşen 2 haftalık Milli Takım kampına katılan Batman Spor Akademisi sporcuları ülkemizi ‘Dünya Büyükler’ ve ‘Dünya Gençler’ Şampiyonasında temsil edecekler.

 ‘Sokaktan Dünya Şampiyonluğuna’ sloganı ile yola çıkmıştı diyen, Türkiye Sambo-Combat Doğu ve Güney Doğu Bölge Başkanı ve Batman Spor Akademisi Kurucu Hocası Abdulaziz Velioğlu; “Bu sözümüzü tescillemenin mutluluğu içindeyiz ve diyoruz ki bu daha başlangıç hedefimiz bu başarımızın tesadüfi olmadığını ortaya koyacak bir sürecin startını veriyoruz.  Ağustos ayında İstanbul’da gerçekleşen Combat-Sambo Türkiye Gençler ve Büyükler Şampiyonasında Şampiyon olan 4 sporcumuz ülkemizi Letonya’da yapılacak olan Dünya Gençler Şampiyonasında ve Fas’ta yapılacak olan Dünya Büyükler Şampiyonasında temsil edecekler. 60 Kiloda Sport Sambo Türkiye şampiyonu olan Okan Bayındır,  65 kg. Sambo Gençler Türkiye şampiyonu Cahit İbiş ve 62. Kg üst gençlerde Türkiye ikincisi olan Kasım Turan 8 Ekim 2015 tarihinde Letonya’da yapılacak olan Dünya Gençler Sambo Şampiyonasında Ülkemizi temsil edecekler. Kasım ayında Fas’ta yapılacak olan Sambo dünya büyükler şampiyonasında da 62 Kg. üst büyüklerde Türkiye ikincisi sporcumuz Şuayp Ulçay temsil edecek. Ben Dünya gençler ve Dünya Büyükler şampiyonalarında ülkemizi temsil edecek olan sporcularımızın ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine ve önemli bir derece elde edeceklerine inanıyorum. Sokaktan Dünya Şampiyonluğu yolunda bize her zaman destek olan sayın valimiz Azmi Çelik, Vali Yardımcıları Şener Çağlar ve Cahit Arık’a teşekkür ediyorum” diyen Velioğlu konuşmasının devamında; “ayrıca Sambo-Combat Türkiye Şampiyonasında Batman ili olarak ortaya koyduğumuz yüksek başarılarından dolayı Batman valisine verilmek üzere vekâleten bize teşekkür plaketi verildi. Önümüzdeki günlerde Sayın valimizden randevu alarak kendilerini ziyaret edip teşekkür plaketini asıl sahibine takdim edeceğiz” diye konuştu. | Haber Merkezi  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
BATMANLI JUDOCULAR TÜRKİYE FİNALLERİNDE
SPOR KULÜPLERİNE MALZEME DESTEĞİ
Liglerin başlama tarihi açıklandı!
Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecekler
Potanın Şampiyonları Belli Oldu
ŞAMPİYONLAR LİGİ GİBİ LİSE FİNALİ




bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=