Lütfen bekleyin..


Belediyespor erkek futbol takımı seriyi bozmadı

16 Kasım 2015, 15:28 - Okunma: 1407

Sezona iddialı başlayan 1955 Batman Belediyespor erkek futbol takımı çıktığı üçüncü maçında da rakibi Sağlık Spor’u 1-0 yenerek galibiyet serisini sürdürdü.

İlk iki maçında sahadan galibiyetle ayrılan 1955 Batman Belediyespor erkek futbol takımı ligin 3. haftasında karşılaştığı Sağlık Spor’u 1-0 mağlup ederek ligin üçüncü haftasında da yenilmezlik unvanını korudu. Futbol severlerin büyük ilgi gösterdiği Batman 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Batman Belediyesi Eşbaşkanı Sabri Özdemir, Belediye Eşbaşkan Yardımcısı Nasır Taş’da izledi. Hakemin başlama düdüğüyle birlikte her iki takımın da kontrollü başladığı maçın ilk yarısından gol sesi çıkmadı. İkinci yarıya daha arzulu başlayan taraf Batman Belediyespor oldu.  Üst üste ataklarla rakibini kendi yarı sahasına hapseden Batman Belediyespor’un aradığı golü son dakikalarda buldu. Sahadan 1-0 üstünlükle ayrılan Batman Belediyespor böylece ligin üçüncü maçını da firesiz atlatmayı başardı. Maç sonrasında sahaya inen Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir ve Eşbaşkan Yardınmcısı Nasır Taş iki takımın da oyuncularını kutladı. Batman Belediyespor ligin dördüncü haftasında, Cumartesi günü  Aydınkonak Spor ile karşı karşıya gelecek.  | Gültekin Dal

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
BATMANLI JUDOCULAR TÜRKİYE FİNALLERİNDE
SPOR KULÜPLERİNE MALZEME DESTEĞİ
Liglerin başlama tarihi açıklandı!
Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecekler
Potanın Şampiyonları Belli Oldu
ŞAMPİYONLAR LİGİ GİBİ LİSE FİNALİ




bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=