Lütfen bekleyin..


SGK’dan öğrencilere bilgilendirme eğitimi

27 Kasım 2015, 16:51 - Okunma: 1018

SGK İl Müdürlüğünde Görevli personel tarafından geçtiğimiz yıllarda başlatılan çeşitli kurum ve kuruluşlara “Sosyal Güvenlik Bilinci ve Genel Sağlık Sigortası (GSS)” kapsamında eğitimler verilmeye devam ediliyor.

SGK İl Müdürlüğü tarafından en son 25.11.2015 tarihinde Batman Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerine eğitim verildi. Eğitime İl Müdürlüğünde görevli Sosyal Güvenlik Denetmeni Mehmet Şafi Andıç ve Şef Kadri Kurt katıldı. Denetmen Mehmet Şafi Andıç Sosyal Güvenlik Bilinci ile ilgili yaptığı sunumda; “Sosyal Güvenlik Kurumunun amacı nedir, sigortalı kimdir, neden sigortalı olunması gerekir,  sigortalı olmanın bugün ve gelecekteki önemi, SGK’nın sigortalıya hastalıkta ve yaşlılıkta sağladığı haklar” gibi konularda geleceğin işverenleri, yöneticileri ve çalışanları olan öğrencileri bilgilendirdi. 

Liseyi birince cezaya maruz kalmayın!

Denetmen Mehmet Şafi Andıç sunumunu; “Sigorta Hastalıkta Sağlık, Yaşlılıkta Aylık demektir, hem kendinizin hem ailenizin Geleceğini Güvence Altına Almaktır” diye bitirdi. Şef Kadri Kurt ise Genel Sağlık Sigortası hakkında yaptığı sunumda; “Genel Sağlık Sigortasının ne olduğu, gelir testinin nasıl yapıldığı, liseyi bitirecek öğrencilere Genel Sağlık Sigortasında cezalarla karşılaşmamaları için ne yapmaları gerektiği” konusunda öğrencilere bilgilendirmelerde bulundu. İl Müdürü Alaettin Ökten de ; Okullara, özellikle Liselere, diğer Kurum ve Kuruluşlara ve Meslek Odalarına yönelik eğitimlerin önümüzdeki süreçte de devam edeceğini ifade etti. | Haber Merkezi

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Kozluk'un Alıçlı köyünde yaşayan görme engelli Ayetullah Nas'ın köy..
Yeşil dönüşümle KOBİ'ler destekleniyor
Ramanlı: Yerel seçimde ittifak başarı getirir
DEM’DE ADAYLIK İÇİN REKOR BAŞVURU
HAYALET AĞ TEMİZLİĞİ YAPILDI
ÖDEMELER HESAPLARA YATMAYA BAŞLADI




bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=