Lütfen bekleyin..


Batmanı karış karış gezmeye devam ediyor

25 Ağustos 2016, 18:07 - Okunma: 895

Vali Ahmet Deniz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki spor tesislerinde incelemelerde bulundu.

19 Mayıs Spor Kompleksi 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulundu, gençlerle bir araya geldi. İnceleme ve ziyaret sırasında Vali Deniz’e, Vali Yardımcısı Serap Özmen Çetin eşlik etti. 19 Mayıs Spor Kompleksinde incelemelerde bulunan Vali Deniz’e, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hali Çöl yürütülen spor faaliyetleri ile ilgili bilgi verdi. 
“HAYATA TUTUN PROJESİ”
“Hayata Tutun”  SODES projesi kapsamında 19 Mayıs Şehir Stadyumunda spor eğitimi gören gençleri ziyaret eden Vali Deniz, gençlerle yakından ilgilenerek, bir süre sohbet etti. Gençlerimizin, eğitimlerinin yanı sıra bir spor dalıyla ilgilenmelerinin önemli olduğunu belirten Vali Deniz, gençlerimizi spora yönlendirmek için ilgili kurumlarımızın işbirliği içerisinde gençlere bu kültürü kazandırmaları gerektiğini ifade etti. Daha sonra olimpik yüzme havuzunda incelemelerde bulunan Vali Deniz, yüzme eğitimi alan minik çocuklarla yakından ilgilenerek, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
 
VALİ DENİZ, SPORCULARLA BİR ARAYA GELDİ
 
Vali Deniz, bu yıl hizmete açılan 19 Mayıs Kapalı Spor Salonunda incelemelerde bulunarak, burada  Voleybol, Karete ve Basketbol antrenmanı yapan sporcularlayla bir araya geldi. Spor salonunda antrenman yapan sporcularla bir süre sohbet eden Vali Deniz, yürüttükleri sportif faaliyetler hakkında yöneticilerden bilgi aldı.
 
GENÇLİK MERKEZİNDEKİ KURSİYERLERİ ZİYARET ETTİ
 
Spor tesislerindeki incelemelerin ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet yürüten gençlik merkezini ziyaret eden Vali Deniz, burada yürütülen kurslar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Kursiyerlerle, kütüphanede YGS ve KPSS’ye hazırlanan öğrenci ve gençlerle bir süre sohbet eden Vali Deniz, “Kendinizi yetiştirmeniz çok önemli. Her alanda bilgili, kültürlü ve donanımlı olursanız önünüz açık olur. Dünyada bir rekabet var, ne kadar donanımlı olursanız, önünüz o kadar açık olur. Sakın ümitsizliğe kapılmayın. Türkiye gelişiyor ve büyüyor. Türkiye on yıl önceki Türkiye değil. Onun için Türkiye’nin önünü kesmek istiyorlar. Ama biz bir ve bütün olarak, ülkemizin milli ve manevi değerlerine sahip çıktığımız sürece bunu başaramayacaklar” diye konuştu.

VALİ DENİZ MOBİL AİLE DESTEK MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

Vali Ahmet Deniz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde faaliyet yürüten Aile Destek Merkezi’ni (ADEM) ziyaret etti. Vali Yardımcısı Serap Özmen Çetin ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Beşir Arslan tarafından karşılanan Vali Deniz, ADEM binasına geçerek, burada eğitim gören kursiyerleri ziyaret etti. Vali Deniz, Adem bünyesinde açılan, El Sanatları, Okuma Yazma, Pasta ve Börek yapma, Kuaförlük, Bilgisayar, Satranç, Kuranı Kerim Okuma ve Takı Tasarımı alanında verilen kursları gezerek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Deniz daha sonra çeşitli kursları başarıyla bitiren kursiyerlere, “Kurs Bitirme Sertifikası” vererek çalışanlara ve kursiyerlere başarılar diledi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Cengiz
2806 gün önce
Vali bey olipik yuzme havuzunun yanindaki sahada cocuk lara sipor malzemeleri dagiti tesekur ederiz ama vali bey gittikten sonra anturonorler cocuklarda o malzemeleri geri aldi vali beyin haberi varmi bukonuda
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Kozluk'un Alıçlı köyünde yaşayan görme engelli Ayetullah Nas'ın köy..
Yeşil dönüşümle KOBİ'ler destekleniyor
Ramanlı: Yerel seçimde ittifak başarı getirir
DEM’DE ADAYLIK İÇİN REKOR BAŞVURU
HAYALET AĞ TEMİZLİĞİ YAPILDI
ÖDEMELER HESAPLARA YATMAYA BAŞLADI




bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=