Lütfen bekleyin..

Ferit TUNÇ

Halkın YÖN’ü Doğrulardan Yanadır!

15 Şubat 2015, 19:05 - Okunma: 2488

Bugün bizim için çok önemli ve anlamlı bir gündür;

Bugün bizim için gazetenin ilk çıktığı günkü gibi heyecana büründüğümüz gündür,

Bugün bizim için ne kadar doğru yolda yürüdüğümüzün tescillendiği gündür,

Bugün bizim için tekelciliğe tokat gibi bir cevap verildiği gündür,

Bugün bizim için gazeteciliğin daha da değer kazandığı gündür,

Bugün bizim için dostluğun bir kez daha kazandığını gösterdiği gündür,

Bugün Yön Gazetesi olarak özgüvenimizin tavan yaptığı gündür.

Evet, bugün bizim için gündür;

Çünkü gazetemizin tekelcilik karşısında tam da tükenecekken başta ailem gibi gördüğüm BEKA-DER (Batman Eğitim Kültür ve Araştırma Derneği) üyelerinin ve yakın dost ve bazı okurlarımızın gazetemizin dimdik ayakta kalıp, cesurca yoluna devam etmesi için tekelci zihniyete tepki,  gazetemize destek kampanyası başladığı gündür.

Okurumuzun bu destek kampanyasında gazetemiz, her gün bir okurumuzun sponsorluğunda ve sloganıyla yoluna devam edecektir.

Tekelci zihniyetten kaynaklı ekonomik sıkıntılar tavan yapmışken, gazetemizin giderlerini kısma, çalışan sayısını azaltma, dolayısıyla kaliteyi düşürmek gibi hesaplar yapıyorken; gazetemiz için bu anlamlı destek kampanyasını başlatmak isteyen arkadaşlar, bu düşüncelerini benimle paylaştıklarında epey duygulanmıştım; çünkü bu devirde böyle dostluklar, böyle karşılıksız destek ve sahiplenmeler bulmak neredeyse imkânsız. 

Dolayısıyla bu duyarlılık ve sahiplenme duygusu için bu arkadaşlara tüm okurlarımızın huzurunda ne kadar teşekkür etsek azdır; çünkü bu destek kampanyası basın özgürlüğü için de çok anlamlı ve ses getirebilecek, basın tarihine adını yazdıracak bir girişimdir. Özellikle de gerçek meslekleri gazetecilik olanlara, mesleklerini sevdirecek ve onlara meslekleriyle övünecek bir kampanya olması da ayrı bir önem arz ettiriyor; duyarlı, sorumluluk sahibi, güzel dostlarımızın bu önemli destek kampanyaları…

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları
2277 gün önce
2502 gün önce
2697 gün önce
2796 gün önce
2856 gün önce
3080 gün önce
3150 gün önce
3157 gün önce
3220 gün önce
3409 gün önce
3421 gün önce
3444 gün önce
3496 gün önce
3533 gün önce
3534 gün önce
3556 gün önce
3621 gün önce
3719 gün önce




bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=